Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri serb Vojisllav Koshtunica ka vlerësuar se argumentet e Serbisë kundër ardhjes së misionit të BE-së në Kosovë janë të qëndrueshme. Në këtë kuptim do të ishte "mirë nëse BE-ja heq dorë nga vendimi i paralajmëruar që më 28 janar në mënyrë të paligjshme të dërgojë misionin".
"Serbia gjithmonë do të jetë partner i mirë dhe i besueshëm në respektimin e të drejtës ndërkombëtare, ashtu si asnjëherë nuk do të pranojë që në territorin e saj përmes misionit të BE-së të krijohet një shtet fallco", tha Koshtunica.
XS
SM
MD
LG