Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush bëri thirrje per lehtësim të sistemit tatimor prej 145 miliarda dollarë për stimulim të ekonomisë amerikane. Ai tha se Kongresi duhet të punojë shpejtë që t'i dorëzojë atij legjislacionin, me qëllim të ngritjes ekonomike dhe krijimin e vendeve të reja të punës.
XS
SM
MD
LG