Ndërlidhjet

STRAZBURG


Asambleja Parlamentare e Këshillit Evropian diskuton për propozim rezolutën për procesin e zgjidhjes së statusit të Kosovës. Në këtë rezolutë, nga Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara kërkohet që të kapërcehen dallimet dhe që të imponohet zgjidhja për statusin e Kosovës, pasi mundësitë për kompromis janë shterrë, ndërsa statusi i pazgjidhur ndikon në jostabilitetin e gjithë rajonit.
XS
SM
MD
LG