Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu ka deklaruar se statusi i Kosovës tash zgjidhet jashtë Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, dhe theksoi se shpallja e pavarësisë është çështje ditësh.
Sejdiu tha se pavarësia do të shpallet në koordinim me bashkësinë ndërkombëtare, para së gjithash SHBA-të dhe BE-në.
"Ka mbetur edhe pak kohë, nuk mund ta caktoj datën, por shumë shpejtë do të kemi një qëndrim të saktë dhe të prerë", ka thënë presidenti i Kosovës.
XS
SM
MD
LG