Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Organizata botërore ka kërkuar nga Afganistani të rishohë dënimin me vdekje për gazetarin e akuzuar për blasfemi.
Zyrtarët ndërkombëtarë kanë dyshime të forta lidhur me mënyrën si u zhvillua procesi gjyqësor.
Gazetari i dënuar doli para gjyqit pas akuzave nga shokët e tij se ishte talluar me Kuranin dhe fenë islame.
XS
SM
MD
LG