Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ftoi sot serbët e Kosovës që të mbesin në Kosovë pas shpalljes së pavarësisë. Gjatë një takimi me serbët në fshatin Rubofc, zoti Thaçi tha se "mesazhi për serbët është që të mbesin në Kosovë" dhe shtoi se "ky është vend i të gjithëve". Ai tha se "nuk do të tolerohet asnjë akt i hakmarrjes". Mëtutje ai theksoi se "unë do të punoj për të siguar se të gjithë të kthyerit të kenë kushte për të jetuar të sigurtë dhe me prosperitet në pasuritë e tyre dhe shtëpitë. Njëherësh, i ftoj të gjithë personat e zhvendosur të kthehen në shtëpitë dhe pasuritë e tyre", deklaroi kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, gjatë takimit të tij me serbët në fshatin Rubofc të Kosovës.
XS
SM
MD
LG