Ndërlidhjet

A mund ta gjeni kush janë këta persona të maskuar?

Përdorimi i maskave është duke u kthyer në gjë normale në gjithë botën, me qëllim të luftimit të koronavirusit të ri. Qëndra amerikane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve, u ka rekomanduar së fundmi njerëzve që të vendosin maska kur të ndalin në publik, ndonëse presidenti amerikan, Donald Trump ka thënë se nuk beson që do të ndjekë rregullën e kësaj Qendre. Mirëpo, liderë tjerë botërorë e kanë marrë me seriozitet këtë këshillë. A mund të identifikoni këta 10 presidentë dhe kryeministra të maskuar dhe t’iu përgjigjeni disa pyetjeve që lidhen me koronavirusin?


Filloni kuizin për të kuptuar rezultatin!

XS
SM
MD
LG