Ndërlidhjet

Fotografitë tregojnë abuzimin e rëndë të të dyshuarve për sulmin në Moskë

Fotografitë e realizuara pasi katër burra taxhikë, të dyshuar për kryerjen e sulmit vdekjeprurës pranë Moskës, u arrestuan në Rusinë perëndimore, më 23 mars, dallojnë shumë nga ato të shkrepura kur të njëjtët persona u paraqitën - të rrahur dhe të mavijosur - në gjykatë, një ditë më pas.


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG