Ndërlidhjet

Si funksionon Javelin?

Sistemi i raketave anti-tank ka hyrë në shërbim në vitin 1996,

por që atëherë është avancuar vazhdimisht.

 

Gjatësia e fuçisë: 1.2 m

Pesha: 22.3 kg (gati për zjarr)

Pesha e kokës luftarake: 8.4 kg

Koka luftarake e Javelin-it mund të shkatërrojë tanke moderne, duke i goditur nga lart, ku armatura e tyre është më e hollë.

Dizajni i tij “qëllo dhe harro” përdor udhëzim automatik, që i lejon përdoruesit të kërkojë strehim, menjëherë pas sulmit.

Gama e qitjes: 2,500 m - 4,750 m

Burimi: BBC, Lockheed Martin

Si funksionon Javelin?

Sistemi i raketave anti-tank ka hyrë në shërbim në vitin 1996,

por që atëherë është avancuar vazhdimisht.

 

Koka luftarake e Javelin-it mund të shkatërrojë tanke moderne, duke i goditur nga lart, ku armatura e tyre është më e hollë.

Gjatësia e fuçisë: 1.2 m

Pesha: 22.3 kg (gati për zjarr)

Pesha e kokës luftarake: 8.4 kg

Dizajni i tij “qëllo dhe harro” përdor udhëzim automatik, që i lejon përdoruesit të kërkojë strehim, menjëherë pas sulmit.

 

Gama e qitjes: 2,500 m - 4,750 m

Burimi: BBC, Lockheed Martin

Si funksionon Javelin?

Sistemi i raketave anti-tank ka hyrë në

shërbim në vitin 1996, por që atëherë është

avancuar vazhdimisht.

 

Dizajni i tij “qëllo dhe harro” përdor udhëzim automatik, që i lejon përdoruesit të kërkojë strehim, menjëherë pas sulmit.

Koka luftarake e Javelin-it mund të shkatërrojë tanke moderne, duke i goditur nga lart, ku armatura e tyre është më e hollë.

Gama e qitjes: 2,500 m - 4,750 m

Gjatësia e fuçisë: 1.2 m

Pesha: 22.3 kg (gati për zjarr)

Pesha e kokës luftarake: 8.4 kg

Burimi: BBC, Lockheed Martin

XS
SM
MD
LG