Ndërlidhjet

'Lufta me grafite' në Beograd mbi pushtimin e Ukrainës

Në rrugët e kryeqytetit serb, Beograd, mbështetësit dhe kundërshtarët e pushtimit rus të Ukrainës po i shfaqin qëndrimet e tyre me ngjyra spreji. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG