Ndërlidhjet

Beteja për shpëtimin e Liqenit të Ohrit

Teksa Organizata Arsimore, Shkencore dhe Kulturore e Organizatës së Kombeve të Bashkuara (UNESCO) po shqyrton vendosjen e Liqenit të Ohrit, që ndahet nga Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, në listën e saj të "trashëgimisë botërore në rrezik", disa ndërtime ilegale në brigjet e tij po rrënohen, përderisa të tjera po vazhdojnë të "legalizohen". (Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG