Ndërlidhjet

Bota solidarizohet me afganët pas kthimit të talibanëve

Njerëzit nëpër botë po protestojnë kundër kthimit të talibanëve në pushtet në Afganistan. Shumë prej tyre po kërkojnë nga shtetet anëtare të Bashkimit Evropian dhe të NATO-s që të ndërhyjnë, pasi Perëndimi u kritikua për tërheqje të hershme të trupave nga vendi.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG