Ndërlidhjet

Përballjet nga afër të Navalnyt si figurë kryesore opozitare në Rusi

Fotografi të disa nga dhjetëra ballafaqimet që figura kryesore e opozitës në Rusi ka pasur me policinë, gjykatat dhe sulmuesit e panjohur gjatë viteve të tij të aktivizmit publik. Navalny është burgosur më shumë se 10 herë dhe ka kaluar qindra ditë në paraburgim që nga viti 2011.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG