Ndërlidhjet

Vazhdon rritja e çmimeve në Kosovë

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka vlerësuar se viti 2021 ka qenë viti me rritjen më të madhe të çmimeve në Kosovë. Por, rritjet vazhdojnë të vërehen edhe në fillim të vitit 2022. Radio Evropa e Lirë, më 14 shkurt, ka vizituar Tregun e Gjelbër në Prishtinë dhe disa dyqane ushqimore, ku vërehen rritje të çmimeve të pemëve dhe perimeve, si dhe të produkteve të tjera bazike, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG