Ndërlidhjet

Deti i Marmarasë bëhet zhul

Një shtesë e trashë baltake e materies organike, e njohur si mukozë detare, është përhapur në Detin e Marmarasë, në Turqi, duke rrezikuar jetën detare dhe industrinë e peshkimit. (Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG