Ndërlidhjet

Të dhurosh dije: Burri që po bën ndryshimin për fëmijët afganë

Sistemi arsimor i Afganistanit është shkatërruar prej më shumë se tri dekada konflikti të vazhdueshëm. Për shumë fëmijë, veçanërisht për vajzat, përfundimi i shkollës fillore mbetet një ëndërr e largët. Megjithatë, një burrë dhe disa vullnetarë kanë vendosur ta bëjnë arsimin realitet për gati 1000 djem dhe vajza.

(Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG