Ndërlidhjet

Dimri i migrantëve në Bosnje

Kampi Vuçjak në Bosnje dhe Hercegovinë është mbyllur për shkak të presionit të BE-së dhe organizatave te shumta ndërkombëtare. Megjithatë problemi i migrantëve në Bosnje, që synojnë të kalojnë në vendet evropiane, mbetet edhe më tutje prezent.

Fotografi i agjencisë Asocciated Press, Manu Barbo, ka përcjellur migrantët gjatë rrugëtimit të tyre nëpër Bosnje dhe Hercegovinë.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG