Ndërlidhjet

Dita Botërore e Ujit

Dita Botërore e Ujit, 22 Marsi, është ngjarje e sponsorizuar nga OKB-ja, me qëllim tërheqjen e vëmendjes për menaxhimin e burimeve të ujit. Kërkesa në rritje për ujë të pijshëm, urbanizimi i shpejtë, ndotja dhe ndryshimet klimatike, kërcënojnë disponueshmërinë e saj. Radio Evropa Lirë sjell fotogalerinë me foto nga vende të ndryshme, ku tregohet rëndësia e ujit në jetën e njerëzve si dhe largësitë e mëdha, ndonjëherë, për ta siguruar atë.

XS
SM
MD
LG