Ndërlidhjet

Rajoni proteston për të drejtat e grave

Me thirrjet “Patriarkati vret” dhe “Vrasjet ndaj grave janë të paralajmëruara” kolektivi “Marshojmë s’festojmë”, protestoi të mërkurën, në kërkim të respektimit të të drejtave të grave në Kosovë. Protesta u mbajtën edhe në Tiranë, Sarajevë, Podgoricë e Beograd në Ditën Ndërkombëtare të Gruas. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG