Ndërlidhjet

Rreth 81 refugjatë gjatë vitit të strehuar në Kosovë


Qendra e Azilkërkuesve në Magurë të Lipjanit, gjatë këtij viti ka strehuar 81 refugjatë nga vendet e Lindjes së Mesme, kryesisht nga Afganistani dhe nga Siria. Aktualisht në këtë Qendër janë të strehuar 22 refugjatë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG