Ndërlidhjet

Donald Trump: Një jetë në biznes dhe televizion

Donald Trump është zgjedhur presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Manjati i patundshmërive u lind në një familje të pasur nju jorkeze dhe krijoi një perandori biznesi, duke e zgjeruar atë përmes programeve televizive dhe konkurseve të bukurisë.

XS
SM
MD
LG