Ndërlidhjet

#EdheUnë kundër ngacmimit seksual


Fushata “Edhe unë” u ka dhënë hapësirë grave, sidomos në Shtetet e Bashkuara, të tregojnë se sa të vështirë e kanë pasur të depërtojnë në botë, pa u ngacmuar, frikësuar apo sulmuar seksualisht. Rrëfime tregohen gati çdo ditë dhe burra të profilit të lartë mbahen përgjegjës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG