Ndërlidhjet

Faktografi e krimeve të luftës në Kosovë


Fondi për të Drejtën Humanitare ka hapur një ekspozitë ku dokumentohen krime e luftës së viteve 1998-99 në Kosovë. Ekspozita përmban fakte të vërtetuara nga Tribunali i Penal Ndërkombëtar i Hagës për krimet e kryera në Kosovë. Dokumentarët dhe fotografitë e mbledhura janë ekspozuar në bibliotekën “Hivzi Sylejmani”, në Prishtinë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG