Ndërlidhjet

Tregu i komunitetit në urën kryesore mbi lumin Ibër, që ndan Mitrovicën e Jugut dhe atë të Veriut.

"Ende mund të punojmë së bashku"

Tregu i komunitetit në urën kryesore mbi lumin Ibër, që ndan Mitrovicën e Jugut dhe atë të Veriut. Foto:Maja Fiqoviq (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG