Ndërlidhjet

Falja e Fitër Bajramit nëpër botë

Miliona njerëz në mbarë botën kanë falur namazin e Fitër Bajramit, të enjten e 13 majit, në xhami dhe në sheshe. Festa e Bajramit të Madh pason Muajin e Ramazanit, gjatë të cilit, sipas besimit Islam, besimtarët agjërojnë për 30 ditë, në shenjë sakrifice dhe përkushtimi ndaj Zotit. (Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG