Ndërlidhjet

Të rinj dhe të vetëm: Fëmijët migrantë


Ka fëmijë që i kanë ikur luftës dhe varfërisë, duke udhëtuar me mijëra kilometra vetëm, pa asnjërin prind ose të afërm. Në mesin e refugjatëve dhe migrantëve që ia kanë mësyrë Evropës, janë mijëra të mitur të pashoqëruar – fëmijë nën 18 vjeç që kanë ikur nga zonat e konfliktit vetëm. Radio Evropa e Lirë ka qenë në Athinë, një pikë kyçe tranziti për fëmijët e pashoqëruar.

XS
SM
MD
LG