Ndërlidhjet

Mes kërcënimeve nga Rusia, Finlanda nis ndërtimin e gardhit kufitar

Anëtarja më e re e NATO-s, Finlanda, ka nisur ndërtimin e një gardhi që përfundimisht do të shtrihet rreth 200 kilometra përgjatë kufirit midis Finlandës dhe Rusisë. Helsinki thotë se struktura synon të ndalojë migrimin e mundshëm "të armatosur". (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG