Ndërlidhjet

Java përmes fotografive

Vërshimet në Kosovë, mbajtja e disa karnavaleve në pandemi dhe ngjarje të tjera janë të pasqyruara në fotogalerinë e javës, që Radio Evropa e Lirë ka përzgjedhur nga rajonet që raporton. Më shumë fotogaleri gjeni KËTU.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG