Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Më poshtë mund të shikoni fotografitë më karakteristike të javës, përzgjedhura nga Radio Evropa e Lirë.
Trego më shumë

Një rrufe në qiell pranë një rrokaqielli të kohës së Stalinit gjatë një stuhie mbi Moskë, më 14 gusht.
1

Një rrufe në qiell pranë një rrokaqielli të kohës së Stalinit gjatë një stuhie mbi Moskë, më 14 gusht.

Studentët femra afgane nga Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin e Kandaharit, gjatë diplomimit.
2

Studentët femra afgane nga Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin e Kandaharit, gjatë diplomimit.

Një djalë freskohet në një kanal të ujitjes në periferi të qytetit Raqqa, Siri. 
3

Një djalë freskohet në një kanal të ujitjes në periferi të qytetit Raqqa, Siri. 

Një arush ngjyrë kafe në fshatin Berezivka të Ukrainës. Pesë arinj, që u shpëtuan nga cirqet dhe kopshtet private, tashmë jetojnë në qendrën, e cila u hap në vitin 2012 nga shoqata bamirëse ndërkombëtare e kafshëve "Katër Putrat". 
4

Një arush ngjyrë kafe në fshatin Berezivka të Ukrainës. Pesë arinj, që u shpëtuan nga cirqet dhe kopshtet private, tashmë jetojnë në qendrën, e cila u hap në vitin 2012 nga shoqata bamirëse ndërkombëtare e kafshëve "Katër Putrat". 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG