Ndërlidhjet

"Na shikoi në fytyrë dhe filloi të qeshë" - Pjesëtari i FSK-së rrëfen shpëtimin e 2-vjeçares

Foto:Armend Mehaj / Facebook (Courtesy Image)
XS
SM
MD
LG