Ndërlidhjet

Porositë e qytetarëve të Prishtinës për kryetarin e ri


Radio Evropa e Lirë ka anketuar disa qytetarë të cilët kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për të votuar në zgjedhjeve lokale. Porosia e tyre për kryetarin e ri të Prishtinës është që të punojë në përmirësimin e mirëqenies së qytetarëve dhe të mos merret me probleme të nivelit qendror.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG