Ndërlidhjet

Drejt territ: Gjermanët përgatiten për dimër pa gaz rus

Dritat janë fikur në monumentet e famshme dhe gjermanët po grumbullojnë dru dhe qymyr pasi rrjedhat e gazit nga Rusia po bëhen gjithnjë e më të pasigurta. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Trego më shumë

XS
SM
MD
LG