Ndërlidhjet

Krizë mbi krizë

Vit i vështirë në luftën kundër pandemisë së koronavirusit. Dy qeveri të rrëzuara brenda vitit. Një president i dorëhequr, si dhe arrestime të figurave kryesore të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë ndër ngjarjet kryesore që karakterizuan Kosovën gjatë vitit 2020.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG