Ndërlidhjet

Gratë dhe vajzat e Afganistanit

Që prej rrëzimit të talibanëve nga pushteti më 2001, aktivistët kanë luftuar për të drejtat arsimore, riprodhuese dhe politike të grave në Afganistan. Tani, ata druajnë se progresi i bërë ndër vite do të zhduket, pasi talibanët ditë më parë rimorën kontrollin e vendit.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG