Ndërlidhjet

Haxhillëk me kufizime edhe sivjet

Pelegrinët myslimanë, të vaksinuar kundër COVID-19, janë mbledhur gjatë fundjavës për haxhillëk në Arabinë Saudite, e cila ua ka ndaluar pjesëmarrjen besimtarëve nga jashtë për të dytin vit radhazi për shkak të pandemisë, si dhe ka kufizuar edhe hyrjen e vendësve.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG