Ndërlidhjet

A mund të balancohen jeta profesionale dhe ajo familjare?


A mund të balancohen jeta profesionale dhe ajo familjare?
Ju lutem prisni

No media source currently available

0:00 0:40:53 0:00

Të gjendura mes ndjenjës së fajit - nëse janë mjaftueshëm të pranishme për familjet e tyre dhe nëse arrijnë t’i menaxhojnë siç duhet përgjegjësitë profesionale - gratë në pozita udhëheqëse ballafaqohen me sfida të vazhdueshme. Në këtë episod të podkastit Libertas, flasim me tri nga këto gra.

Të gjendura mes ndjenjës së fajit - nëse janë mjaftueshëm të pranishme për familjet e tyre dhe nëse arrijnë t’i menaxhojnë siç duhet përgjegjësitë profesionale - gratë në pozita udhëheqëse ballafaqohen me sfida të vazhdueshme. Në këtë episod të podkastit Libertas të Radios Evropa e Lirë, flasim me tri nga këto gra, Albulena Haxhiun, ministre e Drejtësisë në Qeverinë e Kosovës, Sanija Muratin, udhëheqëse e Organizatës Joqeveritare LADY, njëherësh aktiviste në mbështetje të grave dhe vajzave, dhe Flutura Kusarin, këshilltare ligjore e Qendrës Evropiane për Lirinë e Shtypit dhe të Medias.

XS
SM
MD
LG