Ndërlidhjet

Kashmiri 'në dry'

Rrugët në Kashmir janë të qeta, përderisa tensionet janë në rritje pas vendimit të Indisë për të shfuqizuar autonominë e pjesës së administruar prej saj në Kashmir. Raportet mes Indisë dhe Pakinstanit janë përshkallëzuar, pasi te dyja këto vende kanë pretendime ndaj Kashmirit.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG