Ndërlidhjet

Këshillat e OBSH-së për koronavirusin

Për sa kohë mbijeton koronavirusi në sipërfaqe, a është rezistent ndaj motit të nxehtë apo të ftohtë, a janë të rinjtë më të mbrojtur dhe të moshuarit më të kërcënuar? Këto janë disa nga pyetjet në të cilat Organizata Botërore e Shëndetësisë i përgjigjet publikut përmes infografikave.

XS
SM
MD
LG