Ndërlidhjet

Mesha e Krishtlindjes nëpër botë

Nëpër shumë katedrale nëpër botë është mbajtur mesha e Krishtlindjes. Në Kosovë, Vatikan, Francë, Indi e vende të tjera, njerëzit u mblodhën për t'u lutur e për të festuar. Kjo është festa më e rëndësishme në kalendarin e festave të krishtera dhe festohet çdo vit në natën mes 24 dhe 25 dhjetorit.


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG