Ndërlidhjet

Ku po vaksinohet bota?

Për t’iu mundësuar qytetarëve vende të përshtatshme dhe të sigurta për marrjen e vaksinave kundër COVID-19, shume shtete në botë po i transformojnë qendrat tregtare, kishat, aeroportet, stacionet e metrosë, muzetë dhe stadiumet në qendra të vaksinimit. Në disa vende, vaksinat kundër koronavirusit po ofrohen edhe në autobusë, por edhe në bare e në lumenj.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG