Ndërlidhjet

A mund ta kaloni këtë kuiz të thjeshtë për koronavirusin?

Ka shumë mite dhe keqkuptime lidhur me koronavirusin. Njohja e fakteve është e rëndësishme në luftimin e parandalimit të përhapjes së infektimit. Provojeni këtë kuiz dhe shikoni sa keni mësuar, teksa bota po përballet me këtë virus vdekjeprurës. (Autore: Francesca Popa)


Filloni kuizin për të kuptuar rezultatin!

XS
SM
MD
LG