Ndërlidhjet

Kultura rome në pikturë


Bajram dhe Fahrije Mehmeti janë piktorë autodidaktë. Ata i përkasin komunitetit rom dhe thonë se pikturat e tyre pasqyrojnë kulturën e këtij komuniteti.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG