Ndërlidhjet

Letrat e Panamasë: Islanda vs. Rusia

  • RFE /RL

Si reagojnë islandezët dhe rusët ndaj zyrtarëve të tyre të implikuar në skandalin e Letrave të Panamasë?

XS
SM
MD
LG