Ndërlidhjet

Lufta e padukshme: Në vijën e frontit në Jemen

Fotografi të rralla nga luftimet në Jemen zbulojnë një luftë - e cila gjerësisht shihet si betejë në distancë ndërmjet Arabisë Saudite dhe Iranit - që po zhvillohet kryesisht e pavërejtur në një botë të kapluar nga një mori krizash.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG