Ndërlidhjet

E dërrmuar nga luftërat: Betejat për tokën ukrainase përgjatë shekullit XX

Fotografitë nga arkivi tregojnë disa nga konfliktet e shumta në territorin e Ukrainës së sotme, teksa fuqitë lindore dhe perëndimore luftuan për kontrollin e rajonit gjatë shekullit XX. Në këtë fotogaleri janë përdorur emërtimet aktuale të vendeve. (Përgatiti: Albina Kastrati)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG