Ndërlidhjet

Lufta tregtare Kosovë - Serbi

Që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës në shkurt të vitit 2008, Prishtina zyrtare ka bërë disa ndalesa të produkeve nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina. Këtu janë momentet më të rëndësishme të kësaj lufte tregtare.

XS
SM
MD
LG