Ndërlidhjet

Lufto ose ik: Bota mes zjarreve

Teksa zjarret po shkrumbojnë Kaliforninë, Greqinë dhe Turqinë, disa banorë po ikin për të dalë në selamet, ndërsa të tjerë po luftojnë për t'i shpëtuar shtëpitë e tyre.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG