Ndërlidhjet

"Mirë se vini në Maqedoninë e Veriut"

Autoritetet e Maqedonisë së Veriut kanë ndërruar tabelat e emrit të shtetit, duke zëvendësuar emrin Republika e Maqedonisë me emrin e ri. Ndryshimet fillestare janë bërë në kufirin me Greqinë, si dhe në faqen zyrtare të Qeverisë.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG