Ndërlidhjet

Marrëveshja për lirinë e lëvizjes


Merdarë, fotografi nga arkivi.

Merdarë, fotografi nga arkivi.

Në kuadër të dialogut në Bruksel, më 2 korrik të vitit 2011, Kosova dhe Serbia arritën Marrëveshjen për lirinë e lëvizjes

Shkarkoje
XS
SM
MD
LG