Ndërlidhjet

Mbajtja e kulturës gjallë në kohën e COVID-19

Nga filmat në makinë deri te koncertet në lagje, këto fotografi tregojnë se si arti dhe traditat fetare kanë mbizotëruar përmes kufizimeve të ashpra nga koronavirusi.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG